Thule®* Zadní držák jízdního kola typ Coach 276 pro 3 jízdní kola

Thule®* Zadní držák jízdního kola typ Coach 276 pro 3 jízdní kola

Oblíbené zboží Thule®* Zadní držák jízdního kola typ Coach 276 pro 3 jízdní kola od oblíbené značky za akční cenu 19 360 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 3 ks
19 360 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Malý a lehký držák Thule® lze sklopit praktickým nožním pedálem a tím získat snadný přístup do zavazadlového prostoru, i když jsou na držáku upevněna jízdní kola. Je vybaven patentovaným skládacím systémem, který umožnuje držák složit do neobyčejně kompaktní velikosti a uložit do zavazadlového prostoru většiny vozidel. Inteligentní lehká konstrukce, posuvné držáky kol pro jízdní kola s větším rozvorem, zařízení na ochranu proti krádeži a demontovatelné čelisti pro uchycení rámu jízdního kola usnadňující nakládání jízdních kol. Nastavitelná spojka s ovládáním jednou rukou umožňuje jednoduchou montáž na tažné zařízení. Rameno držáku vhodné pro jízdní kola s rámem o průměru 22 a 80 mm. Držák lze uzamknout na tažném zařízení a rovněž kola je možné zamknout na držáku. Max. nosnost 60 kg, max. hmotnost jednoho kola 25 kg, hmotnost cca 19 kg, včetně 13pólového adaptéru. Rozměry: 106 x 76 x 28 cm. Upozornění: Celková hmotnost působící na tažné zařízení (hmotnost příslušenství a nákladu) nesmí překročit přípustné svislé zatížení. Držák s jízdními koly sklápějte opatrně. Přečnívající díly, jako např. řídítka, se mohou při nárazu do země poškodit.  Thule®* Zadní držák jízdního kola typ Coach 276 pro 3 jízdní kola od výrobce Ford Parts - tento produkt koupíte v časové omezené slevě za 19 360 . Ceny zboží a skladovou dostupnost neustále aktualizujeme. Nákup u nás potěší také vaši peněženku.

Podobné produkty

Kryt - kolo

353 Kč

Thule®* Zadní držák jízdního kola typ Coach 276 pro 3 jízdní kola

Další produkty od výrobce

Ford Parts

Thule®* Zadní držák jízdního kola typ Coach 276 pro 3 jízdní kola kvalitní značky Ford Parts - tento artikl čeká na vás v časové omezené slevě za 19 360 . Naše výhodné nabídky čekají právě na vás. NEPLAŤTE DOPRAVNÉ A BALNÉ, nabídka platí pro objednávky v hodnotě nad 3.000 korun. Pokud budete spokojeni, doporučte nás prosím svým známým.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Osobní odběr - ul. Mikoláše Alše 780, 757 01, Valašské Meziříčí - Zdarma
  • Zásilkovna - osobní odběr - 65 Kč
  • GLS ParcelShop - 95 Kč
  • GLS kurýr - 95 Kč
Platba

  • Hotově - Zdarma
  • Bankovní převod - Zdarma
  • Dobírka - 29 Kč
  • Platba kartou - Zdarma